profil

 

bursier ursus

Programul de burse se adresează studenților Universității Babes-Bolyai", aflați în anul 1 nivel master (pentru masteratele care se desfăşoară pe parcursul a doi ani) şi studenţii aflaţi în anul 2 nivel licenţă și anul 3 nivel licență (valabil pentru specializările care necesită 4 ani de studiu), care sunt integraliști, cu excepția celor aflați în prelungire de studii, cu rezultate academice deosebite și o activitate intensă în beneficiul comunității.

Media generală minim 8 pe ultimul semestru încheiat.

Recomandat(ă) de un profesor universitar.

Implicat(a) în activităţi în beneficiul comunităţii.voluntar

"Află ce înseamnă voluntariatul pentru candidaţii la bursa URSUS - Studenţi pentru comunitate"contact

E-mail:transfertehnologic@ubbcluj.roProfil de voluntar

“Datorită implicării mele ca voluntar în diferite organizaţii am reuşit să cunosc o mulţime de oameni. Volunatariatul m-a ajutat să decid, într-un fel, ce vreau să fac pe viitor şi să-mi îmbogăţesc experienţa din CV”
Pătraş Diana Andreea, masterand, Facultatea de Biologie şi Geologie

“Devenind voluntar mi-am dat seama că pot să ajut alţi oameni şi că, în acelaşi timp, mă ajut pe mine foarte mult. Am reuşit să depăşesc prejudecăţi, să pun în aplicare ce am învăţat în facultate. Eu asociez voluntariatul cu “the butterfly effect”: orice intervenţie a noastră în viaţa cuiva poate produce o schimbare.”
Călin Mihaela, masterand, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

“Voluntariatul mi-a oferit şansa de a-i ajuta pe tinerii care se află în etapa unei „căutări totale”, de a mă înţelege pe mine, pe cei din jur, la fel ca şi pe Dumnezeu.
Voluntariatul mi-a dat oportunitatea de a lucra cu copii mici şi adolescenţi şi ştiu că asta va fi foarte important pentru viitorii mei copii. E necesar să fii voluntar!”
Antal Katalin, masterand, Facultatea de Teologie Romano-Catolică

„Nu se poate să nu îţi schimbi felul de gândire în momentul în care eşti înconjurat de copii preşcolari. Descoperi în tine resurse neîncercate până atunci, te molipseşte starea lor de bunătate şi puritate. Fac aceste activităţi de voluntariat pentru a fi un om mai bogat.”
Adrian Mleşniţe, masterand, Fac. De Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării.