profil

 

bursier ursus

Pentru anul acesta, inscrierile sunt deschise doar studentilor de la urmatoarele facultati: Facultatea de Știinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Chimie si Inginerie Chimică si Facultatea de Inginerie

Programul de burse se adresează studenților Universității Babes-Bolyai", aflați în anul 1 nivel master (pentru masteratele care se desfăşoară pe parcursul a doi ani) şi studenţii aflaţi în anul 2 nivel licenţă și anul 3 nivel licență (valabil pentru specializările care necesită 4 ani de studiu), care sunt integraliști, cu excepția celor aflați în prelungire de studii, cu rezultate academice deosebite și o activitate intensă în beneficiul comunității.

Media generală minim 8 pe ultimul semestru încheiat.

Recomandat(ă) de un profesor universitar.

Implicat(a) în activităţi în beneficiul comunităţii.voluntar

"Află ce înseamnă voluntariatul pentru candidaţii la bursa URSUS - Studenţi pentru comunitate"contact

E-mail:transfertehnologic@ubbcluj.roDespre BURSE

Ursus Breweries, alături de Universitatea Babeş-Bolyai, lansează programul de burse URSUS "Studenți pentru Comunitate" adresat studenților cu rezultate academice deosebite și o activitate intensă în beneficiul comunității locale.

Programul recompensează studenții excepționali ai Universității "Babeș-Bolyai", care au obținut media generală de minim 8 pe ultimul semestru încheiat.

În același timp, candidații trebuie să demonstreze că au ambiția de a-i inspira pe ceilalți membri ai generației lor printr-o implicare activă în organizații non-profit sau în proiecte de voluntariat puse în folosul comunității.

Inițiativa URSUS Breweries de a stimula voluntariatul vine în continuarea eforturilor UBB de implicare puternică în comunitate.

Pentru anul universitar 2023-2024, inscrierile sunt deschise doar studentilor de la urmatoarele facultati: Facultatea de Știinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Chimie si Inginerie Chimică si Facultatea de Inginerie.