Vrei un job în IT? Hai la Târgul de Cariere!

Vino la Târgul de Cariere în IT, care se desfășoară în perioada 6-7 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților! Te așteaptă aici oportunități de carieră variate la companii importante din industria IT clujeană. Târgul de Cariere va fi deschis între orele 10 și 16, iar accesul este gratuit.

pict_events_targ_itVino cu CV-ul eJobs completat minim 90% și intri în cursa pentru un laptop și un smartphone, oferite cu sprijinul partenerului eJobs!

Partenerii premium ai evenimentului sunt Accenture, BG Soft, eJobs și Thomsons. Accenture este unul dintre principalii furnizori de consultanță și servicii tehnologice la nivel mondial și are sedii la Cluj-Napoca și Târgu-Mureș. BG Soft, societate specializată în consiliere și dezvoltare de software, dezvoltă aplicații în domenii diverse, în special produse de tip „supply chain”. Cel mai mare portal de joburi din România, eJobs oferă peste 16.000 de locuri de muncă disponibile în țară și în străinătate. La rândul său, Thomsons Online Benefits este lider de piață în servicii de consultanță și tehnologii inovatoare pentru programele de recompensare a angajaților.

Alături de aceștia, partenerii Târgului de Cariere în IT sunt Donau, Emerson, Endava, Garmin, HP, Idea Studios, Intel, .msg systems, Pentalog, Siemens, Steelcase și Yardi Systems, iar printre participanți se mai numără Altom, Arxia, Game Web Creations, FME, Imprezzio Global, ISDC, Net Match, RCS & RDS, Techromix și Ullink. Mai multe informații despre participanții la Târgul de Cariere în IT se găsesc pe pagina dedicată: http://www.targuldecariere.ro/cluj-it

Speed Coding Challenge și workshop Siemens!

Crezi că ești programator priceput? Hai să-ți arăți cunoștințele la competițiile Speed Coding Challengeorganizate de Intel, HP și Idea Studios, iar dacă știi meserie poți câștiga premii pe loc!

pict_events_targ_it_1În plus, în prima zi de târg poți participa la workshopul Siemens Challenge, unde îl vei cunoaște pe Tom Schreiber, software architect la Siemens Nuremberg, Germania. Atelierul se desfășoară în 6 noiembrie, de la ora 12, în Sala Vest, Casa de Cultură a Studenților, durează o oră și jumătate, iar accesul este gratuit. Grăbește-te să te înscrii, locurile sunt limitate! O poți face completând formularul de pe pagina dedicată: <http://www.targuldecariere.ro/cluj-it> www.targuldecariere.ro/cluj-it, unde găsești și mai multe informații. Trebuie doar să fii student sau absolvent în domeniul IT și să înțelegi limba engleză.

Așadar, motive unul și unul să ne vedem la târg! Urmărește noutățile de pe pagina de facebook  Târgul de Cariere  https://www.facebook.com/targuldecariere, pregătește-ți CV-ul și haide! Angajatorii te așteaptă!

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova și aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat în 2006 de Fapte, este organizat în fiecare primăvară și toamnă în mari orașe din România și se adresează atât angajatorilor din domenii diverse, cât și tinerilor talentați interesați de oportunități de carieră. Partenerii media ai Târgului de Cariere în IT sunt Digi24, Kiss FM, Hotnews, Cariere, Wall-Street.ro, Zile și nopți, Ziare.com, Business 24, Studentie.ro, Trend Magazin, Tech Café, IT Trends,
Info Trafic, Transilvania Reporter, Actual de Cluj, Cât Costă Clujul, Penzcsinalok, Cluj Life și Evenimente în Cluj.