Târgul de Cariere te așteaptă!

Vino la Târgul de Cariere Cluj, care se desfășoară în perioada 4-5 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților! Te așteaptă aici oportunități de carieră variate în domenii precum producție și tehnică, auto și componente auto, logistică și transport, finanțe-bănci, medicină, retail & FMCG.Târgul de Cariere va fi deschis între orele 10 și 16, iar accesul este gratuit.

pict_events_targ_carieraVino cu CV-ul eJobs completat minim 90% și intri în cursa pentru un laptop și un smartphone, oferite cu sprijinul partenerului eJobs!

Printre posturile prezentate la târg se numără: inginer de calitate, inginer de testare, contabil, operator de call-center, reprezentant de vânzări, analist de afaceri, specialist de marketing, administrator de sistem, manager de proiect, dezvoltator de soft, cercetător de piață, recrutator, manager de restaurant, administrator de pensiune. Locurile de muncă sunt localizate atât în Cluj-Napoca, cât și în alte orașe, cu varianta relocării: București, Brașov, Craiova, Iași, Sibiu, Slatina și Timișoara. Se caută și vorbitori de limbi străine: engleză, franceză, germană, italiană, maghiară, cehă, sârbă, portugheză și spaniolă.

Partenerii premium ai evenimentului sunt Bosch, buw , E.ON, eJobs, Lugera și Office Depot. Cu peste 2.000 de angajați în patru locații din România, grupul Bosch are la Cluj un centru ultra-modern de cercetare și dezvoltare și o unitate de producție. Un centru la Cluj-Napoca are și buw, al patrulea cel mai mare furnizor de servicii pentru managementul clienților din Germania. E.ON România, membră a Grupului E.ON, susține companiile E.ON operaționale în România în sectorul gazelor naturale și al electricității. Cel mai mare portal de joburi din România, eJobs oferă peste 16.000 de locuri de muncă disponibile în țară și în străinătate. Firmă internațională cu birouri în România, Lugera oferă servicii de recrutare și selecție a forței de muncă și leasing de angajați. Biroul
Office Depot de la Cluj, membru al multinaționalei cu același nume, susține operațiunile financiare din 11 țări.

Alături de aceștia, partenerii Târgului de Cariere sunt Emerson, Endava, Genpact, ProCredit Bank, Steelcase, Sykes și Terapia Ranbaxy. Lider internațional ce furnizează soluții inovatoare pentru industrie și comerț în întreaga lume, Emerson are peste 130.000 de angajați. Cu birouri în Marea Britanie, SUA; Germania, România, Moldova și Macedonia, Endava se numără printre companiile europene de servicii IT cu cea mai rapidă dezvoltare. La rândul său, Genpact este unul dintre pionierii proceselor de management al afacerii pentru companii din întreaga lume. ProCredit Bank oferă un program complet de training pentru dezvoltare, Programul Young Bankers. Cu o experiență de peste o sută de ani, Steelcase sprijină organizațiile să-și creeze spații de lucru adecvate. Sykes oferă soluții
complexe de managementul relațiilor cu clienții pentru companii din Topul Fortune 1000. Cea mai mare companie de medicamente generice din România, Terapia Ranbaxy produce o gamă variată de produse generice de bună calitate.

Printre participanții la târg se mai numără Axience, Bombardier, City Plaza, Continental-Contitech , Cora, Decathlon, Evalueserve, EXL, Idea Studios, Jobs4Hotels, Kastamonu, KUKA Systems, Leoni, Pirelli, RDS & RCS, Thomsons, Trenkwalder, T&S Grup și UAC. Mai multe informații despre companiile care vin la Târgul de Cariere Cluj se găsesc pe pagina dedicată:
www.targuldecariere.ro/cluj-global.

Urmărește noutățile de pe pagina de facebook https://www.facebook.com/targuldecariere Târgul de Cariere, pregătește-ți CV-ul și hai la târg! Angajatorii te așteaptă!

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova și aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat în 2006 de Fapte, este organizat în fiecare primăvară și toamnă în mari orașe din România și se adresează atât angajatorilor din domenii diverse, cât și tinerilor talentați interesați de oportunități de carieră. Partenerii media ai Târgului de Cariere Cluj sunt Digi24, Kiss FM, Hotnews, Cariere, Wall-Street.ro, Zile și nopți, Ziare.com, Business 24, Studentie.ro, Trend Magazin, Info Trafic,
Transilvania Reporter, Actual de Cluj, Cât Costă Clujul, Penzcsinalok,Cluj Life și Evenimente în Cluj.