Trainee Economist

Durata: 24 luni
Deadline: 10 octombrie

Candidatul ideal:

  • Studii universitare finalizate sau postuniversitare în curs de finalizare cu rezultate foarte bune.
  • Diplomă universitară în domeniul Ştiinţelor Economice cu următoarele specializări: Management, Afaceri Internaţionale, Contabilitate, Administrarea Afacerilor, Economie Generală, Finanţe Bănci etc.
  • Cunoştinţe de limbă engleză la nivel avansat, cunoaşterea limbii germane sau a unei alte limbi străine reprezintă un avantaj.
  • Fără experienţă în muncă sau experienţă limitată.
  • Nivel mare de flexibilitate şi mobilitate.
  • Iniţiativă, motivare şi abilitatea de a lucra bine în echipă.
  • Interese şi activităţi extracuriculare.

Descrierea jobului:

Integrarea în Programul pentru Absolvenţi, cu o durată de 24 luni. Programul presupune parcurgerea a 4-6 stagii în departamente diferite din divizia Financiar, fiind implicat în proiecte multidisciplinare şi beneficiind de toate drepturile în calitate de angajat al companiilor grupului E.ON România. Alegerea parcursului se va face în funcţie de interesul participanţilor si necesităţile companiei, fiind unul individualizat şi flexibil. În tot acest timp veţi beneficia de un program structurat de training şi dezvoltare.
La finalizarea Programului pentru Absolvenţi, veţi avea o viziune de ansamblu asupra funcţionării companiei şi bazele unei cariere de succes în E.ON.

Ce oferim?

E.ON oferă tinerilor absolvenţi un program de dezvoltare complex derulat pe parcursul a 24 de luni în care vei fi angajat al companiei noastre.

Posibilitatea de a învăţa într-un mediu profesionist, de la profesionişti, activând în oricare dintre diviziile şi departamentele companiei, în funcţie de propriile opţiuni şi de nevoile E.ON.

Posibilitatea ca la finalul programului, să îţi continui activitatea în E.ON România, în domeniul care ţi se potriveşte, având o bază solidă de cunoștințe şi abilităţi.

Descrierea companiei:

E.ON

E.ON este unul din liderii mondiali care activează în domeniul energetic. Cei aproape 62.000 de angajaţi ai noştri din cadrul companiilor din Europa, Rusia și America de Nord au generat puţin sub 122 miliarde de euro în vânzări. Avem un obiectiv ambițios: de a face energia mai curată și mai bună oriunde ne desfășurăm activitatea.

E.ON Servicii

Grupul E.ON în România este activ pe piaţa locală de energie în domeniile furnizării şi distribuţiei de gaze naturale şi energie electrică. Deservind circa 3 milioane de clienţi din 20 de judeţe din partea de nord a ţării, E.ON România este unul din liderii pieţei de energie din România. E.ON Servicii prestează activităţi suport pentru toate companiile E.ON din România.

Departament

Activitatea ta se va desfășura în diferite departamente din divizia Financiar.

E.ON Graduate Program -Trainee - Romania