Programul Wipro Academy

POSTER Cluj_16 th MayWipro Limited își întregește echipa de tinere talente prin programul Wipro Academy!

Ești pasionat de limbile străine și cochetezi cu diversitatea și multiculturalitatea? Îți dorești să faci parte din lumea tehnologiei (IT)? Te tentează o relocare în București?

Te așteptăm la evenimentul de prezentare a companiei noastre la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, sala 036, joi, 19.05, laora 17:00 să ne cunoaștem! Avem multe surprize pregătite: Start your carreer! Design your Universe!

Vorbești la nivel mediu-avansat Engleză + altă limbă străină? Participă și vineri, 20.05, începând cu ora 9:00, în cadrul hotelului Ramada, la sesiunea de recrutare.  Nu este nevoie să ai experiență, oferim un program de training de 3 luni, aplică chiar acum pentru poziția de Service Desk Analyst.

Pentru participarea la procesul de recrutare de vineri, te rugăm să te înregistrezi prin accesarea următorului link =>https://synergy.wipro.com/Campus/OnCampus/CandidateRegistration.jsp?eventId=eR3xhzQvO9A%3D

Un eveniment realizat în parteneriat cu: Universitatea Babes-Bolyai și Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri

Pentru mai multe informații:

E-mail: academy.ro@wipro.com

Facebook: Wipro Academy Romania