Have you heard SYKES is hiring?

SYKES Cluj-Napoca, una dintre cele mai mari filiale europene a companiei SYKES ENTREPRISES din Florida, Statele Unite, angajeaza vorbitori de limba germana si italiana. Noile locuri de munca se adauga celor peste 750 create in Cluj-Napoca pana acum.

Dezvoltarea SYKES Cluj-Napoca vine pe fondul capacitatii companiei noastre de a oferii servicii de calitate, fiabile si eficiente, atat la nivel local cat si global. Pe masura ce tot mai multi clienti aleg SYKES, continuam sa ne extindem in Cluj-Napoca, recrutand vorbitori de limba germana si italiana – oferind sansa de a dezvolta o cariera de success pentru tot mai multi tineri.

E suficient sa stii bine cel putin o limba straina, pentru a face parte din echipa SYKES. Sunt insa avantajati cei care au si abilitati foarte bune de comunicare, cunostinte de baza de operare a calculatorului si capacitate de adaptare la mediu multinational. Pe langa mediul de lucru tanar si multicultural, compania ofera pachete de beneficii atractive, cursuri tehnice si de dezvoltare lingvistica gratuite, programe de dezvoltare a carierei si oportunitati reale de promovare.

Prima etapa e la un click distanta: trimiterea unui CV pe adresa grow@sykes.com.

SYKES Cluj-Napoca creste intr-un ritm accelerat. A inceput in anul 2010 cu doar 35 de angajati, iar acum numara peste 750 si e in continua dezvoltare. Angajatii companiei ofera informatii – in 21 de limbi -clientilor finali ai unor companii cu reputatie internationala din domeniile tehnic si telecomunicatii.

SYKES ENTERPRISES, cu sediul in Tampa, Florida, Statele Unite, are peste 35 de ani experienta pe piata mondiala de BPO (Business Process Outsourcing), 75 de centre globale (in 25 de tari) si peste 46 de mii de angajati.
sykes_a3