profil

 

bursier ursus

Programul de burse se adreseaza studentiilor Universitatii Babes-Bolyai, în anul II nivel licenta (valabil pentru specializarile care necesita 3 ani de studiu), anul III nivel licenta (valabil pentru specializarile care necesita 4 ani de studiu) si anul I nivel master (pentru masteratele care se desfasoara pe parcursul a doi ani), cu rezultate academice deosebite si o activitate intensa în beneficiul comunitatii.

Media generală minim 8 pe ultimul semestru încheiat

Recomandat(a) de un profesor universitar

Implicat(a) în activităţi în beneficiul comunităţiivoluntar

"Află ce înseamnă voluntariatul pentru candidaţii la bursa URSUS - Studenţi pentru comunitate"AU MAI RAMAS
0
ZILE

SUNT
0
INSCRISI

Profil de voluntar

“Datorită implicării mele ca voluntar în diferite organizaţii am reuşit să cunosc o mulţime de oameni. Volunatariatul m-a ajutat să decid, într-un fel, ce vreau să fac pe viitor şi să-mi îmbogăţesc experienţa din CV”
Pătraş Diana Andreea, masterand, Facultatea de Biologie şi Geologie

“Devenind voluntar mi-am dat seama că pot să ajut alţi oameni şi că, în acelaşi timp, mă ajut pe mine foarte mult. Am reuşit să depăşesc prejudecăţi, să pun în aplicare ce am învăţat în facultate. Eu asociez voluntariatul cu “the butterfly effect”: orice intervenţie a noastră în viaţa cuiva poate produce o schimbare.”
Călin Mihaela, masterand, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

“Voluntariatul mi-a oferit şansa de a-i ajuta pe tinerii care se află în etapa unei „căutări totale”, de a mă înţelege pe mine, pe cei din jur, la fel ca şi pe Dumnezeu.
Voluntariatul mi-a dat oportunitatea de a lucra cu copii mici şi adolescenţi şi ştiu că asta va fi foarte important pentru viitorii mei copii. E necesar să fii voluntar!”
Antal Katalin, masterand, Facultatea de Teologie Romano-Catolică

„Nu se poate să nu îţi schimbi felul de gândire în momentul în care eşti înconjurat de copii preşcolari. Descoperi în tine resurse neîncercate până atunci, te molipseşte starea lor de bunătate şi puritate. Fac aceste activităţi de voluntariat pentru a fi un om mai bogat.”
Adrian Mleşniţe, masterand, Fac. De Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării.