Scoala de bani – Dezvoltarea abilitatilor de management financiar

Invata sa faci bani! Invata sa gestionezi banii!

Cand esti student parca e de la sine inteles ca ar trebui sa te descurci fara bani. Imaginea cu ultimul borcan de zacusca, glumele despre cum banii sunt cheltuiti inainte sa vina de acasa, asteptarea celor din jur ca tu sa te descurci ”pe caiet” face ca viata de student sa fie aproape sinonima cu ideea de viata fara bani.

Dar daca se poate si altfel?!? Daca nu e nevoie sa astepti pana la 30 de ani pentru a-ti permite lucruri pe care le doresti acum? Daca 30 de ani e deja tarziu sa te gandesti la ce inseamna gestionarea banilor?

Vara aceasta, Centrul de Cariera (CCARMA) al UBB, alaturi de BCR iti propune o Scoala de vara centrata pe ce inseamna banii (cum ii facem, cum ii cheltuim, cum ii inmultim etc.)

Cateva detalii organizatorice:

Intervalul in care va avea loc Scoala de vara?
9-11 iulie

Locatia?
Centrul Arcalia, centrul Universitatii Babes-Bolyai

Formatori?
Traineri interni BCR si psihologi de la Centrul de Cariera, Alumni si Relatia cu Mediul de Afaceri

Programul?
Unul incarcat ce presupune jocuri si exercitii de autocunoastere, activitati practice, vizite in companii mari si mici, discutii cu antreprenori de succes

Costul?
GRATUIT

Cine poate participa?
Punem la dispozitie 25 de locuri pentru studentii din Universitatea Babes-Bolyai, orice specializare.

Cum se fac inscrierile?
Pentru a participa trebuie sa depui un dosar la sediul CCARMA (str. Universitatii, nr 7-9, birou 10). Dosarul se poate depune in zilele de 14,15,18.19 iunie, interval orar 10-14. Ce trebuie sa ai in dosar? O scrisoare de recomandare de la un cadru didactic si un plan de marketing al Centrului de Cariera, Alumni si Relatia cu Mediul de Afaceri (ajuta-ne sa intelegem cum ajungem cu informatiile mai usor la tine). Mai departe, te vom contacta noi pentru a te chema la un interviu fata in fata.

Pentru mai multe informatii, ne poti trimite un mesaj pe pagina de facebook sau pe adresa cariera@ubbcluj.ro.